top of page

ENERGIE & AANDACHT

Energie en aandacht: Video

Ontdek de kracht van HRV-metingen en leer hoe je stress kunt verminderen en meer energie kunt krijgen!

Energie en aandacht: About

GEPERSONALISEERDE INZICHTEN

Bij Crystal Clarity geloven we dat generiek advies nooit goed werkt. Daarom maken we gebruik van HRV-metingen om persoonlijk advies te geven dat is afgestemd op de behoeften van jouw lichaam en past bij jouw persoonlijkheidskenmerken. Krijg inzicht in wat goed voor je is en leer hoe je het meeste uit jouw energie kunt halen en stress kunt verminderen.

Energie en aandacht: About

OPTIMALISEER JE GEZONDHEID EN WELZIJN

Met behulp van deze revolutionaire technologie krijg je inzicht in de invloed van je eerste zes levensjaren op je huidige gezondheid en welzijn, en ontdek je hoe je deze kunt verbeteren. Leer hoe je beter kunt slapen, optimaal kunt bewegen, slimmer kunt werken, stress kunt verminderen en beter kunt herstellen gedurende de dag.

Energie en aandacht: About

VERHOOG DE ENERGIE EN VERMINDER STRESS

We begrijpen dat tijd kostbaar is, daarom hebben we onze HRV-metingen zo ontworpen dat ze snel en gebruiksvriendelijk zijn. Je ontvangt direct feedback tijdens online adviesgesprekken met een gecertificeerde coach over hoe je jouw energieniveau kunt maximaliseren en het meeste uit elke dag kunt halen!

Energie en aandacht: About

WAT HAAL JE UIT DE METING

Scherm­afbeelding 2023-05-05 om 19.34.39.png

Algemene vitaliteit

Leer hoe je beter kunt slapen, optimaal kunt bewegen, slimmer kunt werken, stress kunt verminderen en beter kunt herstellen gedurende de dag.

Effect van de eerste levensjaren

Kleine of grotere beschadigingen in onze eerste levensjaren kunnen tegenwoordig ons stressniveau bepalen. In de gegevens zien we een terugkerend patroon van hoge stressniveaus, maar het opmerkelijke is dat deelnemers zich er zelden bewust van zijn. Dit komt doordat we al op jonge leeftijd hebben geleerd om emoties en stress te onderdrukken.

Scherm­afbeelding 2023-05-05 om 19.34.55.png
Scherm­afbeelding 2023-05-05 om 19.35.08.png

Slimmer werken

Je kunt tijdens het werken ook herstellen door slimmer te werken.

Energie en aandacht: Services

Starten met het Energy & Aandacht traject

Energie en aandacht: About

Het traject "Energie & Aandacht" omvat een zevendaagse meting met kleine sensoren, een korte e-learning module, een kort webinar en twee keer individuele coaching, verspreid over een periode van drie maanden. Om je voortgang te meten en nieuwe inzichten te verkrijgen, kun je gebruik maken van een Garmin smartwatch (met Body Battery) of opnieuw de sensoren. Het voordeel van dit traject is dat het weinig tijd in beslag neemt.

Energie en aandacht: About

METING MET SENSOREN

Bij aanvang van het traject wordt een zevendaagse meting met sensoren uitgevoerd, welke zijn inbegrepen in de prijs. Deze sensoren worden gedurende 24 uur per dag op je lichaam gedragen en hebben een hoge mate van betrouwbaarheid. Ze worden bijvoorbeeld ook gebruikt voor wetenschappelijke onderzoeken.

Energie en aandacht: About

GARMIN SMARTWATCH (OPTIONEEL)

Na de meting met sensoren kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van een Garmin smartwatch of opnieuw de sensoren om je voortgang te meten en nieuwe inzichten te verkrijgen. Deelnemers met een Garmin, met de Body Battery-functie, halen de meeste inzichten uit het traject. Het gebruik van een Garmin is niet verplicht, maar het kan wel helpen om dagelijks bezig te blijven met je doelen.

Energie en aandacht: About

PRIVACY EN DATA

We delen jouw individuele resultaten niet met jouw werkgever en je bent niet verplicht om jouw data te delen met je manager of collega's. De data wordt enkel met jou gedeeld om jou beter te kunnen coachen. Aan het einde van het traject worden jouw persoonsgegevens en rapporten verwijderd.

Energie en aandacht: About

Schrijf je in voor het programma Energie & Aandacht via het leerportaal van KPN, ABN AMRO, Springest of vraag naar de mogelijkheden via het formulier hieronder.

Energie en aandacht: About

SCHRIJF JE IN!

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op.

Thanks for submitting!

Energie en aandacht: Sales Lead
bottom of page