top of page

ENERGIE & AANDACHT

Ontdek de kracht van HRV-metingen en leer hoe je stress kunt verminderen en meer energie kunt krijgen!

GEPERSONALISEERDE INZICHTEN

Bij Crystal Clarity geloven we dat generiek advies nooit goed werkt. Daarom maken we gebruik van HRV-metingen om persoonlijk advies te geven dat is afgestemd op de behoeften van jouw lichaam en past bij jouw persoonlijkheidskenmerken. Krijg inzicht in wat goed voor je is en leer hoe je het meeste uit jouw energie kunt halen en stress kunt verminderen.

OPTIMALISEER JE GEZONDHEID EN WELZIJN

Met behulp van deze revolutionaire technologie krijg je inzicht in de invloed van je eerste zes levensjaren op je huidige gezondheid en welzijn, en ontdek je hoe je deze kunt verbeteren. Leer hoe je beter kunt slapen, optimaal kunt bewegen, slimmer kunt werken, stress kunt verminderen en beter kunt herstellen gedurende de dag.

VERHOOG DE ENERGIE EN VERMINDER STRESS

We begrijpen dat tijd kostbaar is, daarom hebben we onze HRV-metingen zo ontworpen dat ze snel en gebruiksvriendelijk zijn. Je ontvangt direct feedback tijdens online adviesgesprekken met een gecertificeerde coach over hoe je jouw energieniveau kunt maximaliseren en het meeste uit elke dag kunt halen!

WAT HAAL JE UIT DE METING

Scherm­afbeelding 2023-05-05 om 19.34.39.png

Algemene vitaliteit

Leer hoe je beter kunt slapen, optimaal kunt bewegen, slimmer kunt werken, stress kunt verminderen en beter kunt herstellen gedurende de dag.

Effect van de eerste levensjaren

Kleine of grotere beschadigingen in onze eerste levensjaren kunnen tegenwoordig ons stressniveau bepalen. In de gegevens zien we een terugkerend patroon van hoge stressniveaus, maar het opmerkelijke is dat deelnemers zich er zelden bewust van zijn. Dit komt doordat we al op jonge leeftijd hebben geleerd om emoties en stress te onderdrukken.

Scherm­afbeelding 2023-05-05 om 19.34.55.png
Scherm­afbeelding 2023-05-05 om 19.35.08.png

Slimmer werken

Je kunt tijdens het werken ook herstellen door slimmer te werken.

METING MET SENSOREN

Bij aanvang van het traject wordt een zevendaagse meting met sensoren uitgevoerd, welke zijn inbegrepen in de prijs. Deze sensoren worden gedurende 24 uur per dag op je lichaam gedragen en hebben een hoge mate van betrouwbaarheid. Ze worden bijvoorbeeld ook gebruikt voor wetenschappelijke onderzoeken.

GARMIN SMARTWATCH (OPTIONEEL)

Na de meting met sensoren kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van een Garmin smartwatch of opnieuw de sensoren om je voortgang te meten en nieuwe inzichten te verkrijgen. Deelnemers met een Garmin, met de Body Battery-functie, halen de meeste inzichten uit het traject. Het gebruik van een Garmin is niet verplicht, maar het kan wel helpen om dagelijks bezig te blijven met je doelen.

PRIVACY EN DATA

We delen jouw individuele resultaten niet met jouw werkgever en je bent niet verplicht om jouw data te delen met je manager of collega's. De data wordt enkel met jou gedeeld om jou beter te kunnen coachen. Aan het einde van het traject worden jouw persoonsgegevens en rapporten verwijderd.

Standaard traject

Het traject Energie & Aandacht bestaat uit metingen met sensoren, een e-learning, Big Five-assessment, introductie webinar (45 min) en 1-op-1 coaching (1x 60 min en 2x 45 min), verdeeld over drie maanden. Je gebruikt de sensoren (op leenbasis) of je smartwatch (niet noodzakelijk) om je voortgang te meten en om nieuwe inzichten op te doen. Een Garmin met de Body Battery-functie is bijzonder geschikt voor gebruik tijdens en na het traject. Je kunt ook succesvol deelnemen zonder een smartwatch en alleen gebruikmaken van de sensoren.

€ 870,- excl. 21% btw per persoon. (excl. Garmin)

Garmin vanaf € 223,- ex. 21% btw (niet noodzakelijk)

Kort traject

Het traject Energie & Aandacht bestaat uit metingen met sensoren, een e-learning, Big Five-assessment, introductie webinar (45 min) en 1-op-1 coaching (1x 60 min en 1x 45 min), verdeeld over drie maanden. Je gebruikt de sensoren (op leenbasis) of je smartwatch (niet noodzakelijk) om je voortgang te meten en om nieuwe inzichten op te doen. Een Garmin met de Body Battery-functie is bijzonder geschikt voor gebruik tijdens en na het traject. Je kunt ook succesvol deelnemen zonder een smartwatch en alleen gebruikmaken van de sensoren.

€ 700,- excl. 21% btw per persoon. (excl. Garmin)

Garmin vanaf € 223,- ex. 21% btw (niet noodzakelijk)

Schrijf je in voor het programma Energie & Aandacht via het leerportaal van KPN, ABN AMRO of schrijf je in via het formulier hieronder.

SCHRIJF JE IN!

Gegevens deelnemer

Keuze traject

Ik neem deel aan traject:

Betaalgegevens

Facturactiegegevens

Bedankt voor de inschrijving!

bottom of page